Szia CSABA!
99 % hogy tudok menni, remélem semmmi sem jön közbe,
mint az el?z? nyílt napon!!!
Üdv SZARKA TAMÁS Szakitom
NYÍLT NAP
Re: NYÍLT NAP
Kedves Csaba !
Érdekl?döm hogy a nyílt napon lehet?ség van több íjtípus kipróbálására is . Köszönettel : Bölcskei Attila
Érdekl?döm hogy a nyílt napon lehet?ség van több íjtípus kipróbálására is . Köszönettel : Bölcskei Attila
-
- Site Admin
- HozzászólásokCOLON 388
- CsatlakozottCOLON 2008.09.24. 13:01
Kedves Attila!
Igen, természetesen ki lehet próbálni több íjfajtát.
Azonban ha rossz idö lesz és nincs kellö érdeklödö, akkor a nyílt napot nem a réten, hanem a m?helynél tartjuk.
Üdvözlettel,
Grózer Csaba
Igen, természetesen ki lehet próbálni több íjfajtát.
Azonban ha rossz idö lesz és nincs kellö érdeklödö, akkor a nyílt napot nem a réten, hanem a m?helynél tartjuk.
Üdvözlettel,
Grózer Csaba
Kedves Mindenki !
Bekövetkezet amit?l szerintem minden tartottunk , végérvényesen itt az ?sz és elromlott az id? , érdekelne a többiek véleménye a holnapi nappal kapcsolatban , meg lesz-e tartva a nyíltnap ? üdvözlettel : Bölcskei Attila

-
- Site Admin
- HozzászólásokCOLON 388
Itt még hétágra süt a nap 
Nyílt napot mindenképpen tartunk, annyi, hogy ha tényleg rossz az idö nem a réten, hanem a mühelynél leszünk (Templom utca 14.).
9-töl 14 óráig várunk minden érdeklödöt.
Üdvözlettel, Grózer Csaba

Nyílt napot mindenképpen tartunk, annyi, hogy ha tényleg rossz az idö nem a réten, hanem a mühelynél leszünk (Templom utca 14.).
9-töl 14 óráig várunk minden érdeklödöt.
Ezúton is köszönöm a lehet?séget , hogy kipróbálhattam az íjait , a szarú Baskír fantasztikus élményt nyújtott , nem kevésbé a Magyar extra I -es !
-
- Site Admin
- HozzászólásokCOLON 388
Nagyon szívesen, máskor is szívesen látunk.
Szia Csabi még csak most sikerült regisztrálnom a fórumra így nem értsültem az októberi nyílt napról és így a barátomnak sem tudtam szólni róla. De legközelebb ha lesz és jó id? lesz szerintem ott leszünk. Amúgy én a kitört hegy? vessz?imre csinálltam csont hegyet ha legközelebb talákszunk ha akarod megmutatom. 

-
- Site Admin
- HozzászólásokCOLON 388
Szia,
a legközelebbi nyílt nap idöpontját fel fogjuk tenni a fórumra, honlapra, mert most egyéb elfoglaltságok miatt változott a nyílt napok rendje.
a legközelebbi nyílt nap idöpontját fel fogjuk tenni a fórumra, honlapra, mert most egyéb elfoglaltságok miatt változott a nyílt napok rendje.
-
- Site Admin
- HozzászólásokCOLON 388
A holnapi - 2009. december 5 - nyílt nap betegség miatt elmarad. Szíves megértéseteket köszönjük.